Photographer Chantal Fijnenberg

Hoevelaken, Netherlands
Huling nakita matagal na panahon na
Miyembro ng MyWed para sa
1 taon
Photographer Chantal Fijnenberg
@madebyc
rating ng bayang kinalakhan

mga tagumpay
Walang panalo sa MyWed Award
0
Walang pinakamahusay na larawan o kuwento na tagumpay
0
Walang pinakamahusay na larawan o kuwento na tagumpay
0
Walang mga larawan at kwento sa Seleksyon ng Editor
0
Numero sa telepono
Presyo bawat oras
275 USD
6 oras na minimum
 • Ikaw ba ay photogenic?

  Hahahaha, volgens mij vind bijna niemand zichzelf fotogeniek en heeft iedereen altijd wel wat kritiekpuntjes als ze een foto van zichzelf zien. Ik vind mezelf niet fotogeniek, maar ik probeer wel elk jaar foto's van mezelf te laten maken. Zo ervaar ik zelf ook hoe het is om voor de camera te staan.

 • Paano ka nagsimula sa industriya ng photography?

  Een oud-collega heeft mij ooit gevraagd om haar bruiloft te fotograferen. Ik vond het enorm spannend, maar uiteindelijk volgden er meer aanvragen na fotograferen van haar bruiloft.

 • Ano ang mga mahahalagang bahagi ng isang magandang larawan sa iyong opinyon?

  Een foto moet je raken. Tuurlijk draait het bij een foto om het juiste licht en een mooie compositie. Maar uiteindelijk zijn de foto's die je raken en de foto's waar je dierbaren op staan het meest waardevol. Zeker over een jaar of 30 als we misschien niet meer al deze dierbaren om ons heen hebben.

 • Mahilig ka ba maglakbay?

  Ik ben dol op reizen!! M'n lijstje met plekken waar ik graag eens heen zou gaan is inmiddels een behoorlijke lijst geworden.

 • Ano ang pinakagusto mo sa iyong propesyon?

  Het allerleukst vind ik het contact met m'n bruidsparen. Een goede klik is in mijn ogen ook enorm belangrijk. Hoe beter de klik, hoe dichter ik bij het bruidspaar kan komen en mooie platen kan schieten.

 • Ano ang hindi mo gusto sa iyong propesyon?

  Dat ik vaak alleen aan het werk ben. Gelukkig werk ik regelmatig samen met een second shooter. Maar kantoordagen kunnen soms best eenzaam zijn.

 • Ano ang magiging kinabukasan ng photography?

  Ik denk dat trouwfotografie steeds belangrijker gaat worden. Mensen willen graag herinneringen hebben voor later.

 • Ano ang espesyal sa kategorya ng photography kung saan ka dalubhasa?

  Elke bruiloft is weer uniek. De ene bruiloft is kleinschalig en intiem en een andere bruiloft is groots en super persoonlijk. Elke bruiloft heeft z'n eigen unieke verhaal.

 • Paano ka tumatanggap ng pagpuna?

  Kritiek is nodig om je te kunnen verbeteren. We zijn allemaal groot geworden door te vallen en weer op te staan.

 • Mayroon bang mga trend ang photography?

  Buitenbruiloften wordt toch wel een steeds groter iets. Ik vind het heerlijk!! Lekker in de buitenlucht met wat zonnestralen op je huid.

 • Ano ang dapat na pamantayan ng isang customer sa pagpili ng photographer?

  Kies voor een fotograaf waar je een goede klik mee hebt. Als je een goede klik hebt met de fotograaf zal je minder gespannen zijn tijdens deze mooie dag en dit resulteert uiteindelijk in mooiere foto's. Kies daarnaast voor een fotograaf waar je de stijl mooi van vindt. De ene fotograaf fotografeert graag losse details en de ander pakt de details liever in het moment. Probeer niet naar de prijs te kijken. Over 30 jaar zijn de foto's nog de enige tastbare herinnering die je hebt.

 • Ano ang mga bagay na dapat iwasan kapag kumukuha ng larawan?

  Ik denk dat er niet perse iets uit den boze is. Het belangrijkste is dat bruidspaar en de fotograaf duidelijk weten wat de verwachtingen zijn.

 • Ano ang mga detalye na kadalasan ay hindi napapansin na napapansin ng photographer?

  Als ervaren trouwfotograaf kan je inspelen op wat er speelt tijdens een trouwdag. We denken vooruit en we weten meestal al wat er gaat komen omdat we al meerdere bruiloften hebben gefotografeerd.

 • Paano mo tinuturuan ang sarili mo na kumuha ng mas magagandang mga larawan?

  Elk jaar weer volg ik workshop en/of mentoring om me te blijven ontwikkelen.

 • Ano ang iyong ginagawa sa iyong bakanteng oras?

  Als ik vrij ben ga ik graag met m'n dochtertje en vriend op pad. Of je vind me bij een concert of op een festival. Muziek is iets wat ik niet zou kunnen missen.