Fotograaf Chantal Fijnenberg

Hoevelaken, Holland
Viimati nähtud kaua aega tagasi
MyWed liige
1 aasta
Fotograaf Chantal Fijnenberg
@madebyc
hinne kodulinnas

saavutused
MyWed Awardi võite pole
0
Pole saavutusi parimate fotode või lugude seas
0
Pole saavutusi parimate fotode või lugude seas
0
Toimetaja valikus pole fotosid ega lugusid
0
Telefoninumber
Tunnitasu
275 USD
vähemalt 6 tundi
 • Kas sa oled fotogeenne?

  Hahahaha, volgens mij vind bijna niemand zichzelf fotogeniek en heeft iedereen altijd wel wat kritiekpuntjes als ze een foto van zichzelf zien. Ik vind mezelf niet fotogeniek, maar ik probeer wel elk jaar foto's van mezelf te laten maken. Zo ervaar ik zelf ook hoe het is om voor de camera te staan.

 • Kuidas sa sattusid fotograafiamaailma?

  Een oud-collega heeft mij ooit gevraagd om haar bruiloft te fotograferen. Ik vond het enorm spannend, maar uiteindelijk volgden er meer aanvragen na fotograferen van haar bruiloft.

 • Mis on sinu arvates hea foto kõige olulisead komponendid?

  Een foto moet je raken. Tuurlijk draait het bij een foto om het juiste licht en een mooie compositie. Maar uiteindelijk zijn de foto's die je raken en de foto's waar je dierbaren op staan het meest waardevol. Zeker over een jaar of 30 als we misschien niet meer al deze dierbaren om ons heen hebben.

 • Kas sulle meeldib reisida?

  Ik ben dol op reizen!! M'n lijstje met plekken waar ik graag eens heen zou gaan is inmiddels een behoorlijke lijst geworden.

 • Mis sulle sinu töö juures kõige rohkem meeldib?

  Het allerleukst vind ik het contact met m'n bruidsparen. Een goede klik is in mijn ogen ook enorm belangrijk. Hoe beter de klik, hoe dichter ik bij het bruidspaar kan komen en mooie platen kan schieten.

 • Mis sulle sinu töö juures kõige vähem meeldib?

  Dat ik vaak alleen aan het werk ben. Gelukkig werk ik regelmatig samen met een second shooter. Maar kantoordagen kunnen soms best eenzaam zijn.

 • Millisena näed sa fotograafia tulevikku?

  Ik denk dat trouwfotografie steeds belangrijker gaat worden. Mensen willen graag herinneringen hebben voor later.

 • Mis on sinu fotograafiažanris erilist?

  Elke bruiloft is weer uniek. De ene bruiloft is kleinschalig en intiem en een andere bruiloft is groots en super persoonlijk. Elke bruiloft heeft z'n eigen unieke verhaal.

 • Kuidas sa suhtud kriitikasse?

  Kritiek is nodig om je te kunnen verbeteren. We zijn allemaal groot geworden door te vallen en weer op te staan.

 • Kas fotograafias on teatud trende?

  Buitenbruiloften wordt toch wel een steeds groter iets. Ik vind het heerlijk!! Lekker in de buitenlucht met wat zonnestralen op je huid.

 • Millised peaksid fotograafi valides olema kliendi kriteeriumid?

  Kies voor een fotograaf waar je een goede klik mee hebt. Als je een goede klik hebt met de fotograaf zal je minder gespannen zijn tijdens deze mooie dag en dit resulteert uiteindelijk in mooiere foto's. Kies daarnaast voor een fotograaf waar je de stijl mooi van vindt. De ene fotograaf fotografeert graag losse details en de ander pakt de details liever in het moment. Probeer niet naar de prijs te kijken. Over 30 jaar zijn de foto's nog de enige tastbare herinnering die je hebt.

 • Mida pildistades kindlasti ei tohiks teha?

  Ik denk dat er niet perse iets uit den boze is. Het belangrijkste is dat bruidspaar en de fotograaf duidelijk weten wat de verwachtingen zijn.

 • Mis võiksid olla need detailid, millele tavaliselt tähelepanu ei pöörata, kuid mida fotograaf võib märgata?

  Als ervaren trouwfotograaf kan je inspelen op wat er speelt tijdens een trouwdag. We denken vooruit en we weten meestal al wat er gaat komen omdat we al meerdere bruiloften hebben gefotografeerd.

 • Kuidas sa ennast koolitad, et paremaks fotograafiks saada?

  Elk jaar weer volg ik workshop en/of mentoring om me te blijven ontwikkelen.

 • Mida sa vabal ajal teed?

  Als ik vrij ben ga ik graag met m'n dochtertje en vriend op pad. Of je vind me bij een concert of op een festival. Muziek is iets wat ik niet zou kunnen missen.