फोटोग्राफर Chantal Fijnenberg

Hoevelaken, नीदरलैंड
देखे हुए बहुत समय हो गया
मायवेड सदस्य के लिए
1 वर्ष
फोटोग्राफर Chantal Fijnenberg
@madebyc
होमटाउन रेटिंग

उपलब्धियां
मायवेड पुरस्कार में कोई जीत नहीं
0
कोई सर्वश्रेष्ठ तस्वीरें या कहानियों की उपलब्धियां नहीं
0
कोई सर्वश्रेष्ठ तस्वीरें या कहानियों की उपलब्धियां नहीं
0
संपादकों की चॉइस में कोई फ़ोटो या कहानियों नहीं है
0
फ़ोन नंबर
प्रति घंटा शुल्क
275 USD
न्यूनतम 6 घंटे
 • क्या आप फ़ोटोजेनिक हैं?

  Hahahaha, volgens mij vind bijna niemand zichzelf fotogeniek en heeft iedereen altijd wel wat kritiekpuntjes als ze een foto van zichzelf zien. Ik vind mezelf niet fotogeniek, maar ik probeer wel elk jaar foto's van mezelf te laten maken. Zo ervaar ik zelf ook hoe het is om voor de camera te staan.

 • आप फोटोग्राफ़ी इंडस्ट्री में कैसे आए?

  Een oud-collega heeft mij ooit gevraagd om haar bruiloft te fotograferen. Ik vond het enorm spannend, maar uiteindelijk volgden er meer aanvragen na fotograferen van haar bruiloft.

 • आपकी नज़र में एक अच्छी तस्वीर में सबसे महत्वपूर्ण बातें क्या हैं?

  Een foto moet je raken. Tuurlijk draait het bij een foto om het juiste licht en een mooie compositie. Maar uiteindelijk zijn de foto's die je raken en de foto's waar je dierbaren op staan het meest waardevol. Zeker over een jaar of 30 als we misschien niet meer al deze dierbaren om ons heen hebben.

 • क्या आपको यात्रा करना पसंद है?

  Ik ben dol op reizen!! M'n lijstje met plekken waar ik graag eens heen zou gaan is inmiddels een behoorlijke lijst geworden.

 • अपने पेशे के बारे में आपको सबसे अधिक क्या पसंद है?

  Het allerleukst vind ik het contact met m'n bruidsparen. Een goede klik is in mijn ogen ook enorm belangrijk. Hoe beter de klik, hoe dichter ik bij het bruidspaar kan komen en mooie platen kan schieten.

 • अपने पेशे के बारे में आपको क्या सबसे कम पसंद है?

  Dat ik vaak alleen aan het werk ben. Gelukkig werk ik regelmatig samen met een second shooter. Maar kantoordagen kunnen soms best eenzaam zijn.

 • फ़ोटोग्राफ़ी का क्या भविष्य है?

  Ik denk dat trouwfotografie steeds belangrijker gaat worden. Mensen willen graag herinneringen hebben voor later.

 • आप जिस फोटोग्राफी में स्पेश्लाइज़ेशन रखते हैं उसमें क्या खास होता है?

  Elke bruiloft is weer uniek. De ene bruiloft is kleinschalig en intiem en een andere bruiloft is groots en super persoonlijk. Elke bruiloft heeft z'n eigen unieke verhaal.

 • आलोचनाओं को आप किस रूप में लेते हैं?

  Kritiek is nodig om je te kunnen verbeteren. We zijn allemaal groot geworden door te vallen en weer op te staan.

 • क्या फ़ोटोग्राफ़ी में कोई ट्रेंड चल रहे हैं?

  Buitenbruiloften wordt toch wel een steeds groter iets. Ik vind het heerlijk!! Lekker in de buitenlucht met wat zonnestralen op je huid.

 • यदि किसी ग्राहक को फोटोग्राफ़र चुनना हो तो उसे क्या देखना चाहिए?

  Kies voor een fotograaf waar je een goede klik mee hebt. Als je een goede klik hebt met de fotograaf zal je minder gespannen zijn tijdens deze mooie dag en dit resulteert uiteindelijk in mooiere foto's. Kies daarnaast voor een fotograaf waar je de stijl mooi van vindt. De ene fotograaf fotografeert graag losse details en de ander pakt de details liever in het moment. Probeer niet naar de prijs te kijken. Over 30 jaar zijn de foto's nog de enige tastbare herinnering die je hebt.

 • शूटिंग के दौरान किन बातों की बिलकुल अनुमति नहीं होती है?

  Ik denk dat er niet perse iets uit den boze is. Het belangrijkste is dat bruidspaar en de fotograaf duidelijk weten wat de verwachtingen zijn.

 • एक फोटोग्राफर ऐसी कौन सी चीजें कैप्चर कर सकता है जो आमतौर पर नज़रों में नहीं आतीं?

  Als ervaren trouwfotograaf kan je inspelen op wat er speelt tijdens een trouwdag. We denken vooruit en we weten meestal al wat er gaat komen omdat we al meerdere bruiloften hebben gefotografeerd.

 • आप बेहतर तस्वीरें लेने के लिए अपने आप को कैसे शिक्षित करते हैं?

  Elk jaar weer volg ik workshop en/of mentoring om me te blijven ontwikkelen.

 • आप अपने खाली समय में क्या करते हैं?

  Als ik vrij ben ga ik graag met m'n dochtertje en vriend op pad. Of je vind me bij een concert of op een festival. Muziek is iets wat ik niet zou kunnen missen.