Fotógrafo Chantal Fijnenberg

Hoevelaken, Países Bajos
Últ. vez hace mucho tiempo
Miembro de MyWed desde hace
1 año
Fotógrafo Chantal Fijnenberg
@madebyc
valoración en su ciudad

logros
Ningún premio en MyWed Award
0
No existen logros en mejores fotos o historias
0
No existen logros en mejores fotos o historias
0
No tiene fotos o historias en la Elección de los editores
0
Teléfono
Tarifa por hora
275 USD
mínimo 6 horas
 • ¿Es usted fotogénico(a)?

  Hahahaha, volgens mij vind bijna niemand zichzelf fotogeniek en heeft iedereen altijd wel wat kritiekpuntjes als ze een foto van zichzelf zien. Ik vind mezelf niet fotogeniek, maar ik probeer wel elk jaar foto's van mezelf te laten maken. Zo ervaar ik zelf ook hoe het is om voor de camera te staan.

 • ¿Cómo empezó a trabajar en la industria de fotografía?

  Een oud-collega heeft mij ooit gevraagd om haar bruiloft te fotograferen. Ik vond het enorm spannend, maar uiteindelijk volgden er meer aanvragen na fotograferen van haar bruiloft.

 • ¿En su opinión, cuáles son los elementos más importantes de una buena fotografía?

  Een foto moet je raken. Tuurlijk draait het bij een foto om het juiste licht en een mooie compositie. Maar uiteindelijk zijn de foto's die je raken en de foto's waar je dierbaren op staan het meest waardevol. Zeker over een jaar of 30 als we misschien niet meer al deze dierbaren om ons heen hebben.

 • ¿Le gusta viajar?

  Ik ben dol op reizen!! M'n lijstje met plekken waar ik graag eens heen zou gaan is inmiddels een behoorlijke lijst geworden.

 • ¿Qué le gusta más de su profesión?

  Het allerleukst vind ik het contact met m'n bruidsparen. Een goede klik is in mijn ogen ook enorm belangrijk. Hoe beter de klik, hoe dichter ik bij het bruidspaar kan komen en mooie platen kan schieten.

 • ¿Qué le gusta menos de su profesión?

  Dat ik vaak alleen aan het werk ben. Gelukkig werk ik regelmatig samen met een second shooter. Maar kantoordagen kunnen soms best eenzaam zijn.

 • ¿Cuál será el futuro de la fotografía?

  Ik denk dat trouwfotografie steeds belangrijker gaat worden. Mensen willen graag herinneringen hebben voor later.

 • ¿Qué tiene de especial el género fotográfico en que trabaja?

  Elke bruiloft is weer uniek. De ene bruiloft is kleinschalig en intiem en een andere bruiloft is groots en super persoonlijk. Elke bruiloft heeft z'n eigen unieke verhaal.

 • ¿Cómo gestiona las críticas?

  Kritiek is nodig om je te kunnen verbeteren. We zijn allemaal groot geworden door te vallen en weer op te staan.

 • ¿Existe alguna tendencia en la fotografía?

  Buitenbruiloften wordt toch wel een steeds groter iets. Ik vind het heerlijk!! Lekker in de buitenlucht met wat zonnestralen op je huid.

 • ¿Qué criterios debería tener en cuenta una persona a la hora de elegir a un fotógrafo?

  Kies voor een fotograaf waar je een goede klik mee hebt. Als je een goede klik hebt met de fotograaf zal je minder gespannen zijn tijdens deze mooie dag en dit resulteert uiteindelijk in mooiere foto's. Kies daarnaast voor een fotograaf waar je de stijl mooi van vindt. De ene fotograaf fotografeert graag losse details en de ander pakt de details liever in het moment. Probeer niet naar de prijs te kijken. Over 30 jaar zijn de foto's nog de enige tastbare herinnering die je hebt.

 • ¿Qué no está permitido de ningún modo cuando realiza una fotografía?

  Ik denk dat er niet perse iets uit den boze is. Het belangrijkste is dat bruidspaar en de fotograaf duidelijk weten wat de verwachtingen zijn.

 • ¿Qué detalles que normalmente no tenemos en cuenta puede un fotógrafo captar?

  Als ervaren trouwfotograaf kan je inspelen op wat er speelt tijdens een trouwdag. We denken vooruit en we weten meestal al wat er gaat komen omdat we al meerdere bruiloften hebben gefotografeerd.

 • ¿Cómo se forma para tomar las mejores imágenes?

  Elk jaar weer volg ik workshop en/of mentoring om me te blijven ontwikkelen.

 • ¿Qué hace en su tiempo libre?

  Als ik vrij ben ga ik graag met m'n dochtertje en vriend op pad. Of je vind me bij een concert of op een festival. Muziek is iets wat ik niet zou kunnen missen.