Fotografo Chantal Fijnenberg

Hoevelaken, Paesi Bassi
Ultimo accesso molto tempo fa
Membro MyWed da
1 anno
Fotografo Chantal Fijnenberg
@madebyc
valutazione nella suacittà

risultati
Nessuna vittoria ai MyWed Award
0
Nessun risultato tra le migliori foto o storie
0
Nessun risultato tra le migliori foto o storie
0
Nessuna foto o storia nelle Scelte degli Editori
0
Telefono
Tariffa oraria
275 USD
minimo 6 ore
 • Sei fotogenico?

  Hahahaha, volgens mij vind bijna niemand zichzelf fotogeniek en heeft iedereen altijd wel wat kritiekpuntjes als ze een foto van zichzelf zien. Ik vind mezelf niet fotogeniek, maar ik probeer wel elk jaar foto's van mezelf te laten maken. Zo ervaar ik zelf ook hoe het is om voor de camera te staan.

 • Come sei entrato nell'industria della fotografia?

  Een oud-collega heeft mij ooit gevraagd om haar bruiloft te fotograferen. Ik vond het enorm spannend, maar uiteindelijk volgden er meer aanvragen na fotograferen van haar bruiloft.

 • Secondo te, quali sono le componenti più importanti di una bella foto?

  Een foto moet je raken. Tuurlijk draait het bij een foto om het juiste licht en een mooie compositie. Maar uiteindelijk zijn de foto's die je raken en de foto's waar je dierbaren op staan het meest waardevol. Zeker over een jaar of 30 als we misschien niet meer al deze dierbaren om ons heen hebben.

 • Ti piace viaggiare?

  Ik ben dol op reizen!! M'n lijstje met plekken waar ik graag eens heen zou gaan is inmiddels een behoorlijke lijst geworden.

 • Che cosa ti piace di più nella tua professione?

  Het allerleukst vind ik het contact met m'n bruidsparen. Een goede klik is in mijn ogen ook enorm belangrijk. Hoe beter de klik, hoe dichter ik bij het bruidspaar kan komen en mooie platen kan schieten.

 • Che cosa ti piace di meno nella tua professione?

  Dat ik vaak alleen aan het werk ben. Gelukkig werk ik regelmatig samen met een second shooter. Maar kantoordagen kunnen soms best eenzaam zijn.

 • Quale sarà il futuro della fotografia?

  Ik denk dat trouwfotografie steeds belangrijker gaat worden. Mensen willen graag herinneringen hebben voor later.

 • Cosa c'è di speciale nel genere di fotografia in cui sei specializzato?

  Elke bruiloft is weer uniek. De ene bruiloft is kleinschalig en intiem en een andere bruiloft is groots en super persoonlijk. Elke bruiloft heeft z'n eigen unieke verhaal.

 • Come gestisci la critica?

  Kritiek is nodig om je te kunnen verbeteren. We zijn allemaal groot geworden door te vallen en weer op te staan.

 • Ci sono determinate tendenze nella fotografia?

  Buitenbruiloften wordt toch wel een steeds groter iets. Ik vind het heerlijk!! Lekker in de buitenlucht met wat zonnestralen op je huid.

 • Quali criteri dovrebbe utilizzare un cliente per scegliere un fotografo?

  Kies voor een fotograaf waar je een goede klik mee hebt. Als je een goede klik hebt met de fotograaf zal je minder gespannen zijn tijdens deze mooie dag en dit resulteert uiteindelijk in mooiere foto's. Kies daarnaast voor een fotograaf waar je de stijl mooi van vindt. De ene fotograaf fotografeert graag losse details en de ander pakt de details liever in het moment. Probeer niet naar de prijs te kijken. Over 30 jaar zijn de foto's nog de enige tastbare herinnering die je hebt.

 • Che cosa non è ammesso durante la ripresa fotografica?

  Ik denk dat er niet perse iets uit den boze is. Het belangrijkste is dat bruidspaar en de fotograaf duidelijk weten wat de verwachtingen zijn.

 • Quali dettagli, che solitamente passano inosservati, riesce a notare un fotografo?

  Als ervaren trouwfotograaf kan je inspelen op wat er speelt tijdens een trouwdag. We denken vooruit en we weten meestal al wat er gaat komen omdat we al meerdere bruiloften hebben gefotografeerd.

 • Che formazione professionale segui per fare fotografie migliori?

  Elk jaar weer volg ik workshop en/of mentoring om me te blijven ontwikkelen.

 • Che cosa fai nel tuo tempo libero?

  Als ik vrij ben ga ik graag met m'n dochtertje en vriend op pad. Of je vind me bij een concert of op een festival. Muziek is iets wat ik niet zou kunnen missen.