Redzēts pirms 5 stundām

Fotogrāfs Constantin Butuc

PRO

Bukareste, Rumānija PRO

MyWed 6 gadiem
Es varu sazināties rumāņu, vācu, angļu, itāļu, spāņu
https://lh3.googleusercontent.com/hx6o_YeWo5LL0J7_BSQr3Ow9We9ThLu3YyBjG1YnczgTtFm_vSacRY4MR25yT2wQ37xdmoO85bLcQJFeGAnwVBiUGq-Om-XDxng22w Bukareste, Rumānija 510 RON Constantin Butuc +40 724 568 370
 • Kā tu nokļuvi fotogrāfijas jomā?

  Pasiunea pentru arta in general mi-a fost insuflata din copilarie. Pasiunea pentru fotografie o datorez tatalui meu, de la care am invatat tainele luminii, care este esentiala in fotografie. In domeniul fotografiei de nunta, am ajuns urmare a unui eveniment (nunta) din familie la care am ales sa fotografiez....iar emotiile intalnite... m-au captivat....si asa m-am decis sa comunic emotiile prin intermediul fotografiei.

 • Kas ir īpašs fotogrāfijas žanrā, kurā specializējies?

  Artele vizuale includ artele frumoase, iar fotografia este ramura a acesteia.
  Fotografia de nunta este o arta, care se perfectioneaza cu timpul, acumuland experienta si cunostinte. Fotografia de nunta comunica emotiile starnite de "momentul ünic".

 • Kādi ir kritēriji, kas klientam jāņem vērā, izvēloties fotogrāfu?

  Alegerea fotografului de nunta este una din provocarile viitorilor miri. Fotografia de nunta nu presupune doar cateva poze de cuplu, cu taiatul tortului, poze cu familia si prietenii sau prinderea buchetului. Fotograful de nunta trebuie sa surprinda starea de spirit, iubirea, magia si detaliile din ziua nuntii.
  Fotograful patrunde in inima evenimentelor, suprinzand instantanee, fiecare continand ceva din sufletul vostru si purtand amprenta gustului lui estetic.

 • Kas ietekmē fotogrāfijas vērtību? Kādi ir tās elementi?

  O fotografie bine realizata este graitoare datorita asemanarii ei izbitoare cu realitatea infatisata. Fotografia este un suvenir al unor evenimente care au avut loc si care pot fi impatite cu alte persoane sau chiar generatii.
  Fotograful te vor pune intotdeuna in valoare, pentru ca subiectul in fotografie este important, in timp ce lumina este decisiva.

 • Ko Tu vēlētos fotogrāfēt?

  Pe acei ce doresc sa fie subiectul unei fotografi, pe acei care apreciaza valoarea artistica si sentimentala a amintirilor oglindite in fotografii.

 • Kad Tu plāno ceļot, ko Tu ņem līdzi un kāpēc?

  Familia si geanta foto (aparatul foto insotit de obiective). Fotografia pentru mine fiind o pasiune...se poate manifesta in orice moment sau imprejurare.

 • Kas Tevi motivē turpināt uzņemt fotogrāfijas?

  Satisfactia profesionala si personala. Multumirile si recomandarile clientilor. Aprecierile si criticile venite din partea unor persoane avizate ma motiveaza la dezvoltare personala profesionala continua.

 • Kad Tu esi pilnībā apmierināts ar savu darbu?

  Ma simt implinit ca fotograf de nunta oferind cuplurilor imagini frumoase si semnificative din ziua nuntii lor, pe care cu mandrie le vor impartasi cu familia si prietenii.