Gesehen vor 4 Stunden

Fotograf Constantin Butuc

PRO

Bukarest, Rumänien PRO

6 Jahren auf MyWed
Ich spreche rumänisch, deutsch, englisch, italienisch, spanisch
https://lh3.googleusercontent.com/hx6o_YeWo5LL0J7_BSQr3Ow9We9ThLu3YyBjG1YnczgTtFm_vSacRY4MR25yT2wQ37xdmoO85bLcQJFeGAnwVBiUGq-Om-XDxng22w Bukarest, Rumänien 510 RON Constantin Butuc +40 724 568 370
 • Wie sind sind zur Fotografiebranche gekommen?

  Pasiunea pentru arta in general mi-a fost insuflata din copilarie. Pasiunea pentru fotografie o datorez tatalui meu, de la care am invatat tainele luminii, care este esentiala in fotografie. In domeniul fotografiei de nunta, am ajuns urmare a unui eveniment (nunta) din familie la care am ales sa fotografiez....iar emotiile intalnite... m-au captivat....si asa m-am decis sa comunic emotiile prin intermediul fotografiei.

 • Was das Besondere an dem Fotografiegenre, auf das Sie sich spezialisiert haben?

  Artele vizuale includ artele frumoase, iar fotografia este ramura a acesteia.
  Fotografia de nunta este o arta, care se perfectioneaza cu timpul, acumuland experienta si cunostinte. Fotografia de nunta comunica emotiile starnite de "momentul ünic".

 • Was sollten die Kriterien für Kunden bei der Wahl eines Fotografen sein?

  Alegerea fotografului de nunta este una din provocarile viitorilor miri. Fotografia de nunta nu presupune doar cateva poze de cuplu, cu taiatul tortului, poze cu familia si prietenii sau prinderea buchetului. Fotograful de nunta trebuie sa surprinda starea de spirit, iubirea, magia si detaliile din ziua nuntii.
  Fotograful patrunde in inima evenimentelor, suprinzand instantanee, fiecare continand ceva din sufletul vostru si purtand amprenta gustului lui estetic.

 • Was beeinflusst den Wert eines Fotos? Welche Elemente sind wichtig?

  O fotografie bine realizata este graitoare datorita asemanarii ei izbitoare cu realitatea infatisata. Fotografia este un suvenir al unor evenimente care au avut loc si care pot fi impatite cu alte persoane sau chiar generatii.
  Fotograful te vor pune intotdeuna in valoare, pentru ca subiectul in fotografie este important, in timp ce lumina este decisiva.

 • Was würden Sie gern fotografieren?

  Pe acei ce doresc sa fie subiectul unei fotografi, pe acei care apreciaza valoarea artistica si sentimentala a amintirilor oglindite in fotografii.

 • Was nehmen Sie mit, wenn Sie auf Reisen gehen und warum?

  Familia si geanta foto (aparatul foto insotit de obiective). Fotografia pentru mine fiind o pasiune...se poate manifesta in orice moment sau imprejurare.

 • Was motiviert Sie weiterzumachen?

  Satisfactia profesionala si personala. Multumirile si recomandarile clientilor. Aprecierile si criticile venite din partea unor persoane avizate ma motiveaza la dezvoltare personala profesionala continua.

 • Wann sind Sie mit Ihrer Arbeit in jeder Hinsicht zufrieden?

  Ma simt implinit ca fotograf de nunta oferind cuplurilor imagini frumoase si semnificative din ziua nuntii lor, pe care cu mandrie le vor impartasi cu familia si prietenii.