Terakhir dilihat 2 jam lepas

Jurufoto Constantin Butuc

PRO

Bucharest, Romania PRO

6 tahun di MyWed
Saya boleh bertutur dalam bahasa romania, german, inggeris, itali, sepanyol
https://lh3.googleusercontent.com/hx6o_YeWo5LL0J7_BSQr3Ow9We9ThLu3YyBjG1YnczgTtFm_vSacRY4MR25yT2wQ37xdmoO85bLcQJFeGAnwVBiUGq-Om-XDxng22w Bucharest, Romania 510 RON Constantin Butuc +40 724 568 370
 • Bagaimanakah anda mula menceburkan diri dalam industri fotografi?

  Pasiunea pentru arta in general mi-a fost insuflata din copilarie. Pasiunea pentru fotografie o datorez tatalui meu, de la care am invatat tainele luminii, care este esentiala in fotografie. In domeniul fotografiei de nunta, am ajuns urmare a unui eveniment (nunta) din familie la care am ales sa fotografiez....iar emotiile intalnite... m-au captivat....si asa m-am decis sa comunic emotiile prin intermediul fotografiei.

 • Apakah yang istimewa dalam genre fotografi yang anda sedang mengkhusus?

  Artele vizuale includ artele frumoase, iar fotografia este ramura a acesteia.
  Fotografia de nunta este o arta, care se perfectioneaza cu timpul, acumuland experienta si cunostinte. Fotografia de nunta comunica emotiile starnite de "momentul ünic".

 • Apakah sepatutnya menjadi kriteria untuk seorang pelanggan memilih jurufoto?

  Alegerea fotografului de nunta este una din provocarile viitorilor miri. Fotografia de nunta nu presupune doar cateva poze de cuplu, cu taiatul tortului, poze cu familia si prietenii sau prinderea buchetului. Fotograful de nunta trebuie sa surprinda starea de spirit, iubirea, magia si detaliile din ziua nuntii.
  Fotograful patrunde in inima evenimentelor, suprinzand instantanee, fiecare continand ceva din sufletul vostru si purtand amprenta gustului lui estetic.

 • Apakah yang boleh mempengaruhi nilai sekeping foto? Apakah elemen nilai itu?

  O fotografie bine realizata este graitoare datorita asemanarii ei izbitoare cu realitatea infatisata. Fotografia este un suvenir al unor evenimente care au avut loc si care pot fi impatite cu alte persoane sau chiar generatii.
  Fotograful te vor pune intotdeuna in valoare, pentru ca subiectul in fotografie este important, in timp ce lumina este decisiva.

 • Siapakah yang mahu anda rakamkan dalam foto?

  Pe acei ce doresc sa fie subiectul unei fotografi, pe acei care apreciaza valoarea artistica si sentimentala a amintirilor oglindite in fotografii.

 • Apabila anda pergi mengembara, apakah yang anda bawa bersama anda dan mengapa?

  Familia si geanta foto (aparatul foto insotit de obiective). Fotografia pentru mine fiind o pasiune...se poate manifesta in orice moment sau imprejurare.

 • Apakah yang memotivasikan anda untuk terus mengambil gambar?

  Satisfactia profesionala si personala. Multumirile si recomandarile clientilor. Aprecierile si criticile venite din partea unor persoane avizate ma motiveaza la dezvoltare personala profesionala continua.

 • Bilakah anda akan benar-benar berpuas hati dengan kerja anda?

  Ma simt implinit ca fotograf de nunta oferind cuplurilor imagini frumoase si semnificative din ziua nuntii lor, pe care cu mandrie le vor impartasi cu familia si prietenii.