Fotógrafo de bodas Ramazan Bulut (ramazanbulut). Foto del 29 de febrero 2020
Añadir a favoritos

Nil ve Akın | Aşk Hikayesi
Nil hanım ve Akın beyin romantik nişan hikayesinin fotoğraf çekimleri oldukça keyifliydi. Güler yüzlü bu çiftimizin birbirine aşkla bakan gözleri, fotoğraflara anlam kazandırdı. Oldukça sevgi dolu ve mutlu olan çiftimizin nişan fotoğraf çekimi Sakıbın Köşkü’nde gerçekleştirildi.
Köşkün bahçesi ve çeşitli alanlar arka fonda kullanıldı. Ağaçların, sarmaşıkların ve rengarenk çiçeklerle dolu Sakıbın Köşkü fotoğraf çekimleri için ideal manzaralar sundu. Bu bahçe adeta büyülü ve masalsı bir atmosferde bize fotoğraf çekimi yapma olanağı verdi.
Nil hanımın lavanta pembesi ve saten nişan kıyafeti, zarif ve şık işlemeleriyle fotoğraflara asil bir hava kattı. Nişan elbisesinin bir detayı olan şifon pelerin ise masal diyarlarından gelen bir prenses havası yarattı. Üstelik fuşya, beyaz ve mor renkli çiçeklerden oluşan buketi de oldukça estetik ve romantik kareler yakalamamızı sağladı. Akın beyin, ceketine iliştirilen yaka çiçekleri de ne kadar uyumlu bir çift olduklarını görsel olarak anlatıyordu.
Sakıbın Köşkü’nün yeşil çimler ve ağaçlarla kaplı arka planında bir ömür saklanacak olan fotoğraflar çekildi. Bunun yanı sıra kırmızı çiçekler ve sarmaşıklar ile kaplı göz kamaştırıcı salıncakta eşsiz fotoğraflar çekildi.
Muhteşem bir nişan albümünde yer alacak olan birbirinden güzel fotoğraflar, unutulmaz anılara yıllar boyunca tanıklık etmek üzere hazırlandı. Fotoğrafların renkleri ve ışıkları düzenlendi. Deneyimli ve profesyonel fotoğraf çekim ekibimiz sayesinde mutlu anlar ve aşk dolu kareler yakalandı.
Detaylı Bilgi İçin : www.ramazanbulut.com.tr…
#düğünfotoğrafçısı #ramazanbulut #urfadüğünfotoğrafçısı

Inicia sesión o regístrate para dejar un comentario

f/1.41
85 mm
1/320s
100
Filmado el 11 de agosto 2018