Xuất hiện lần cuối 3 tuần trước

Nhiếp ảnh gia Timothy De Ridder

PRO

Gent, Bỉ PRO

8 tháng trên MyWed
Tôi có thể nói anh, hà lan
https://lh3.googleusercontent.com/tGZZ_ZNu1z6FGuCkoY7gdncOXE0wjL2Jeag5gBVjnl24vSAop1bEsmZBlT1km12R-Mjz_ZhHtasLg7uJI6m2hfY Gent, Bỉ 85 EUR Timothy De Ridder +32 486 15 66 29
 • Bạn có ăn ảnh không?

  Soms smeekt een bepaald beeld om een onderwerp. Dat kan bijvoorbeeld bij landschapsfotografie, reisfotografie en interieur fotografie.
  Als ik niemand kan vinden om even te figureren dan duik ik zelf wel al eens het beeld in. Selftimers zijn jouw beste vriend in dit geval :)

 • Bạn bước chân vào nghề chụp ảnh như thế nào?

  Ik heb kunstonderwijs gestudeerd en fotografie was toen één van mijn lievelings vakken. Ik was meteen verkocht en studeerde nadien fotografie aan het Narafi in Brussel.

 • Theo ý kiến của bạn, những thành phần nào là quan trọng nhất của một bức ảnh đẹp?

  Voor mij is dat het gevoel kunnen weergeven dat zich in het moment afspeelde.

 • Bạn có yêu thích du lịch không?

  Ja! Enorm veel. Het is enorm inspirerend om eens in een andere cultuur te duiken. Uiteraard gaat de camera altijd mee en documenteer ik onderweg zo veel mogelijk. Deze beelden belanden dan hoogstwaarschijnlijk op de blog van mijn website met een woordje uitleg. Zo kan ik de website bezoekers dan weer inspireren om dezelfde trip te ondernemen :)

 • Điều bạn thích nhất trong nghề của mình là gì?

  Ik ben zeer sociaal en hou er van om mensen te ontmoeten. En in mijn beroep ontmoet ik meestal mensen die een hoogtepunt in hun leven beleven of in een gelukkige situatie zitten. Zoals bijvoorbeeld bij huwelijksfotografie, zwangerschapsfotografie of pasgeboren kindjes.

 • Tương lai của nghề chụp ảnh sẽ như thế nào?

  Fotografie is al veel geëvolueerd de laatste jaren en als fotograaf moet je natuurlijk ook volledig mee zijn. Ik leerde fotograferen met filmrolletjes, ging over naar DSLR en nu heb de laatste nieuwe Full Frame systeem camera van Canon. Het was al een interessante evolutie en ik ben al benieuwd naar wat er nog komt.

 • Tác phẩm của ai gây ảnh hưởng nhiều nhất với bạn khi làm nhiếp ảnh gia?

  Ik hou van de eerste fotografen en alle bekende koppen die door de geschiedenis naar voren geschoven zijn. Maar de mensen die me nu inspireren zijn:
  Andrew T Kearns, Mango Street, Brandon Woelfel, Peter McKinnon.

 • Động lực nào khiến bạn tiếp tục chụp ảnh?

  Ik help mensen om hun herinneringen te bewaren. Momenten vervagen en met een goede foto kan je weer terugvliegen naar een herinnering van het verleden. Dat is de kracht van fotografie. Je leeft en geniet volop van het moment en kan dan later diezelfde energie en emoties nog eens beleven door een oude foto vast te nemen.

 • Bạn làm gì trong thời gian rỗi?

  Foto's nemen natuurlijk :)
  En eigen fotoshoot concepten uitwerken.