En son 3 hafta önce görüldü

Fotoğrafçı Timothy De Ridder

PRO

Gent, Belçika PRO

MyWed'de 8 ay
i̇ngilizce, hollandaca konuşabilirim
https://lh3.googleusercontent.com/tGZZ_ZNu1z6FGuCkoY7gdncOXE0wjL2Jeag5gBVjnl24vSAop1bEsmZBlT1km12R-Mjz_ZhHtasLg7uJI6m2hfY Gent, Belçika 85 EUR Timothy De Ridder +32 486 15 66 29
 • Fotojenik olduğunuzu düşünüyor musunuz?

  Soms smeekt een bepaald beeld om een onderwerp. Dat kan bijvoorbeeld bij landschapsfotografie, reisfotografie en interieur fotografie.
  Als ik niemand kan vinden om even te figureren dan duik ik zelf wel al eens het beeld in. Selftimers zijn jouw beste vriend in dit geval :)

 • Fotoğrafçılık endüstrisine nasıl giriş yaptınız?

  Ik heb kunstonderwijs gestudeerd en fotografie was toen één van mijn lievelings vakken. Ik was meteen verkocht en studeerde nadien fotografie aan het Narafi in Brussel.

 • Sizce iyi bir fotoğrafın en önemli bileşenleri nelerdir?

  Voor mij is dat het gevoel kunnen weergeven dat zich in het moment afspeelde.

 • Seyahat etmeyi sever misiniz?

  Ja! Enorm veel. Het is enorm inspirerend om eens in een andere cultuur te duiken. Uiteraard gaat de camera altijd mee en documenteer ik onderweg zo veel mogelijk. Deze beelden belanden dan hoogstwaarschijnlijk op de blog van mijn website met een woordje uitleg. Zo kan ik de website bezoekers dan weer inspireren om dezelfde trip te ondernemen :)

 • Mesleğinizle ilgili en sevdiğiniz şey nedir?

  Ik ben zeer sociaal en hou er van om mensen te ontmoeten. En in mijn beroep ontmoet ik meestal mensen die een hoogtepunt in hun leven beleven of in een gelukkige situatie zitten. Zoals bijvoorbeeld bij huwelijksfotografie, zwangerschapsfotografie of pasgeboren kindjes.

 • Fotoğrafçılığının geleceği konusunda neler düşünüyorsunuz?

  Fotografie is al veel geëvolueerd de laatste jaren en als fotograaf moet je natuurlijk ook volledig mee zijn. Ik leerde fotograferen met filmrolletjes, ging over naar DSLR en nu heb de laatste nieuwe Full Frame systeem camera van Canon. Het was al een interessante evolutie en ik ben al benieuwd naar wat er nog komt.

 • Bir fotoğrafçısı olarak çalışmalarından en çok etkilendiğiniz kişi kimdir?

  Ik hou van de eerste fotografen en alle bekende koppen die door de geschiedenis naar voren geschoven zijn. Maar de mensen die me nu inspireren zijn:
  Andrew T Kearns, Mango Street, Brandon Woelfel, Peter McKinnon.

 • Neler fotoğraf çekme arzunuzu motive ediyor?

  Ik help mensen om hun herinneringen te bewaren. Momenten vervagen en met een goede foto kan je weer terugvliegen naar een herinnering van het verleden. Dat is de kracht van fotografie. Je leeft en geniet volop van het moment en kan dan later diezelfde energie en emoties nog eens beleven door een oude foto vast te nemen.

 • Boş zamanlarınızda neler yaparsınız?

  Foto's nemen natuurlijk :)
  En eigen fotoshoot concepten uitwerken.