Pillangó effektus

08.07.2017 Kiskunfélegyháza, Ungarn
"A pillangó-effektus elmélet szerint, ha egy pillangó megrebbenti a szárnyát Pekingben, az akár tornádót is gerjeszthet Amerikában."
Valami ilyesmi történt velem, "A"-val és "B"-vel :)
"A"-t még egyetemről ismerem, és ő volt az egyik azok közül az emberek közül, akik a fotózás felé terelték az életemet. Akkoriban telefonnal fotóztam mindent ami megtetszett, így aztán elég lassan jutottunk egyik helyről a másikra, miközben szeged utcáit róttuk. A nap végén sokszor megnézegettük amiket alkottam, és mondogatták nekem, hogy vegyek már egy rendes gépet. Vettem egy kis kompakt kamerát, ami a nagyjából 1 MP-es Sony telefon kamerához képest egy minőségi ugrást jelentett :D Aztán elérkezett a karácsony, én lelkes karácsony-imádóként minden barátomnak vittem valami apróságot. "A" sem maradt ki a sorból, az ajándékbontogatást természetesen alaposan dokumentáltam. Így született meg "A" vadiúj iwiwes profilképe.
Aztán az egyetemet otthagytam, néha még írtunk egymásnak, de elváltak útjaink. 10 évvel később, 2017 novembere táján a levelesládámban egy üzenet landolt "A"-tól, melyben azt írta, hogy férjhez megy. És azt fundálták ki, hogy ha már anno az én képem hozta össze őket, akkor nagyon szeretnék, ha a házaséletük első képeit is én készíteném el. "A" ugyanis a fénykép kapcsán ismerkedett meg "B"-vel. Egy iskolába, de más szakra jártak akkoriban, "B"-nek pedig megtetszett a fénykép alapján, és hát, most már lassan egy éve házasok.
Életem legkedvesebb emléke ez. ezért választottam első sztorinak itt a mywed-en :)