前回見たのは2日前

写真家Jelle Jansegers氏

PRO

アントウェルペン, ベルギー PRO

MyWed 1 年
英語, オランダ語を話すことができます
https://lh3.googleusercontent.com/LALrJqfcuuC3SZwwwEfinFG52FFm96ZgkFlOnjnJ_I9jGuYUm9fjHbww6cAMAOz8ZNk4eynS-GRHC0lHGwKsn9cGRr7Ilde_vXy44XI アントウェルペン, ベルギー 100 EUR Jelle Jansegers +32 495 12 49 08
 • 最初に - アントウェルペン, ベルギーで最高の写真家として誰の名前を挙げることができますか?:)

  Er zijn enorm veel getalenteerde fotografen in Antwerpen. Als ik een goed verkoper was dan had ik hier gezegd dat ik de beste was. Maar ik ben boven een goed verkoper een gepassioneerd fotograaf die weet dat hij van anderen kan leren en blijven leren. Zo zijn we allemaal wel de beste in iets. Waarom anderen dan uitsluiten?

 • 写真写りは良い方ですか?

  Ik ben totaal niet fotogeniek. Al zou ik het wel willen. Ik heb nooit foto's van mijzelf op huwelijken of opdrachten en als ik ze heb zijn ze al snel weer verwijderd. Oeps! ;)

 • どうして写真撮影業界に入ったのですか?

  Een grootvader met een camera, een nonkel met een camera en een vriendin in een fotoclub. Dat zijn de 3 personen die mij de passie hebben doen ontdekken. Ik kan me nog steeds die keer herinneren wanneer mijn moeder mij op men 10de een wegwerpcamera meegaf en er bij het terugkomen een fashionspread gemaakt was van een teddybeer in een tshirt van mij. Foto's van de zee? Nooit gezien.

 • 良い写真を撮影するにあたって最も重要な要素とは何であるか、ご意見をお聞かせいただけますでしょうか?

  Gevoel, esthetiek en herinneringen. Ik geloof hard in de heilige drievoud van een foto. Is een foto mooi, roept het herinneringen op, maar is het geen leuke herinnering? Geen goede foto. Is de foto niet duidelijk gemaakt, roept het wel herinneringen op en zijn het mooie herinneringen? Al beter, maar dan heeft u mij niet nodig. Is de foto mooi gemaakt, krijgt u er fijne gevoelens van, maar zijn de herinneringen niet uw herinneringen? Koop dan een fotoboek van een echt kunstenaar. Ik ga enkel en alleen voor de combinatie van de drie!

 • 旅行が好きですか?

  Natuurlijk! Gaat u naar Griekenland voor uw huwelijk? Boek me boek me boek me! Gaat u naar Amerika? Boek me boek me boek me! Gaat u naar de ardennen? Ik ben mee!

 • あなたの職業について一番好きなことは何ですか?

  Waarom vinden mensen het leuk om naar een opendeurdag te gaan? Waarom gaan ze naar een museum? Ze zien dingen die ze anders niet zien. Ik heb het voorrecht alles van de eerste rij mee te maken en ik mak er anderen nog gelukkig mee ook! Fotografie: het beste beroep dat ik me kan voorstellen.

 • あなたの職業について一番嫌いなことは何ですか?

  Soms is het wel jammer dat je eenzaam bent. Je werkt vaak alleen, met steeds nieuwe mensen en je zit lang achter je pc om te bewerken. Maar hey, ik ben sociaal en kan met veel dingen lachen. Ook zie ik heel veel mensen. Wat fijn is, maat dat ik soms eens een gezicht vergeet uit je gezelschap moet je me vergeven.

 • 未来の写真撮影とはどのようなものでしょうか?

  Fotografie zal altijd blijven bestaan. Het is het vastleggen van het nu. En het nu dat nog moet komen, dat moet nog worden vastgelegd. Ik reis mee.

 • あなたが専門とする特別な写真撮影のジャンルは?

  Je kan mensen oprecht blij maken. Je legt die ene dag vast. die ene dag vol liefde. Vol geluk. Jij bent de sleutel naar de visualisatie van de beste herinneringen.

 • 批判に対処するには?

  Kritiek? Welke kritiek? ;) Mopje uiteraard! Ik vind kritiek de enige juiste bron om uit te leren. Want als iemand de moeite neemt zijn gene uit de weg te zetten om jou iets bij te leren? Neem dat dan met 2 handen vast.

 • 写真撮影でトレンドはありますか?

  Uiteraard! Maar of ik ze volg, dat weet ik niet.

 • 写真家選択の際に、お客様が基準とすべきことは何ですか?

  Past de stijl van de fotograaf bij je? Begrijpt hij wie je bent als koppel en welke foto's je eigenlijk echt wilt maar niet durft te vragen?

 • 撮影の際、絶対に受け入れがたいことは何でしょうか?

  Je camera niet vastnemen natuurlijk!

 • 写真家が気づくことができる普段は見過ごさせる細かい点は何ですか?

  de reacties van je familie wanneer jij voluit JA zegt. En ja, die shots van de kus: die zijn er hoor! :)