Últ. vez hace 4 horas

Fotógrafo Jelle Jansegers

PRO

Amberes, Bélgica PRO

1 año en MyWed
Hablo inglés, neerlandés
https://lh3.googleusercontent.com/L8bja2KdBxxruO1_RryXsk4DpoYNL2bvQrxUtuKHGJflSi-ga2wnFKVr1rcTTEAppm691leMoji1eHtB0Cnifd0 Amberes, Bélgica 100 EUR Jelle Jansegers +32 495 12 49 08
 • En primer lugar, ¿quién puede llamar el mejor fotógrafo en Amberes, Bélgica? :)

  Er zijn enorm veel getalenteerde fotografen in Antwerpen. Als ik een goed verkoper was dan had ik hier gezegd dat ik de beste was. Maar ik ben boven een goed verkoper een gepassioneerd fotograaf die weet dat hij van anderen kan leren en blijven leren. Zo zijn we allemaal wel de beste in iets. Waarom anderen dan uitsluiten?

 • ¿Es usted fotogénico(a)?

  Ik ben totaal niet fotogeniek. Al zou ik het wel willen. Ik heb nooit foto's van mijzelf op huwelijken of opdrachten en als ik ze heb zijn ze al snel weer verwijderd. Oeps! ;)

 • ¿Cómo empezó a trabajar en la industria de fotografía?

  Een grootvader met een camera, een nonkel met een camera en een vriendin in een fotoclub. Dat zijn de 3 personen die mij de passie hebben doen ontdekken. Ik kan me nog steeds die keer herinneren wanneer mijn moeder mij op men 10de een wegwerpcamera meegaf en er bij het terugkomen een fashionspread gemaakt was van een teddybeer in een tshirt van mij. Foto's van de zee? Nooit gezien.

 • ¿En su opinión, cuáles son los elementos más importantes de una buena fotografía?

  Gevoel, esthetiek en herinneringen. Ik geloof hard in de heilige drievoud van een foto. Is een foto mooi, roept het herinneringen op, maar is het geen leuke herinnering? Geen goede foto. Is de foto niet duidelijk gemaakt, roept het wel herinneringen op en zijn het mooie herinneringen? Al beter, maar dan heeft u mij niet nodig. Is de foto mooi gemaakt, krijgt u er fijne gevoelens van, maar zijn de herinneringen niet uw herinneringen? Koop dan een fotoboek van een echt kunstenaar. Ik ga enkel en alleen voor de combinatie van de drie!

 • ¿Le gusta viajar?

  Natuurlijk! Gaat u naar Griekenland voor uw huwelijk? Boek me boek me boek me! Gaat u naar Amerika? Boek me boek me boek me! Gaat u naar de ardennen? Ik ben mee!

 • ¿Qué le gusta más de su profesión?

  Waarom vinden mensen het leuk om naar een opendeurdag te gaan? Waarom gaan ze naar een museum? Ze zien dingen die ze anders niet zien. Ik heb het voorrecht alles van de eerste rij mee te maken en ik mak er anderen nog gelukkig mee ook! Fotografie: het beste beroep dat ik me kan voorstellen.

 • ¿Qué le gusta menos de su profesión?

  Soms is het wel jammer dat je eenzaam bent. Je werkt vaak alleen, met steeds nieuwe mensen en je zit lang achter je pc om te bewerken. Maar hey, ik ben sociaal en kan met veel dingen lachen. Ook zie ik heel veel mensen. Wat fijn is, maat dat ik soms eens een gezicht vergeet uit je gezelschap moet je me vergeven.

 • ¿Cuál será el futuro de la fotografía?

  Fotografie zal altijd blijven bestaan. Het is het vastleggen van het nu. En het nu dat nog moet komen, dat moet nog worden vastgelegd. Ik reis mee.

 • ¿Qué tiene de especial el género fotográfico en que trabaja?

  Je kan mensen oprecht blij maken. Je legt die ene dag vast. die ene dag vol liefde. Vol geluk. Jij bent de sleutel naar de visualisatie van de beste herinneringen.

 • ¿Cómo gestiona las críticas?

  Kritiek? Welke kritiek? ;) Mopje uiteraard! Ik vind kritiek de enige juiste bron om uit te leren. Want als iemand de moeite neemt zijn gene uit de weg te zetten om jou iets bij te leren? Neem dat dan met 2 handen vast.

 • ¿Existe alguna tendencia en la fotografía?

  Uiteraard! Maar of ik ze volg, dat weet ik niet.

 • ¿Qué criterios debería tener en cuenta una persona a la hora de elegir a un fotógrafo?

  Past de stijl van de fotograaf bij je? Begrijpt hij wie je bent als koppel en welke foto's je eigenlijk echt wilt maar niet durft te vragen?

 • ¿Qué no está permitido de ningún modo cuando realiza una fotografía?

  Je camera niet vastnemen natuurlijk!

 • ¿Qué detalles que normalmente no tenemos en cuenta puede un fotógrafo captar?

  de reacties van je familie wanneer jij voluit JA zegt. En ja, die shots van de kus: die zijn er hoor! :)